avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amanare pedeapsa - Serviciul Probatiuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amanare pedeapsa - Serviciul Probatiuni

Azi am primit o pedeapsa de 1 an inchisoare, cu amanarea executarii pedepsei pentru un termen de 2 ani sub supraveghere de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari.
Cand trebuie sa ma prezint prima data la serviciul de Probatiuni?
Aceasta pedeapsa mai apare in cazier dupa 2 ani?

Cel mai recent răspuns: xXx2013 , utilizator 13:30, 8 Mai 2017
Ma poate lamuri cineva cu Hotarerea Definitiva?
Ramane aceasta minuta care o primesc acasa definitiva, daca nu se face apel? Sau se va mai emite o alta Hotarare si o primesc acasa? Sau trebuie sa ma duc eu la Judecatorie sa solicit alta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicării pedepsei . DerekA DerekA Buna seara ! Intrebarea mea este: Astazi am avut sedinta de judecata pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice. Solutie: Amanarea ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei-comunicare hotarare Cristi2fzr Cristi2fzr Buna ziua!stie cineva cat trebuie sa mai astept pana imi vine decizia finala dupa pronuntarea instantei de mai jos? Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Explicatii sentinta pronuntata Fofy Fofy Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 1 şi 4 C.p.p. raportat la art. 83 C.p. stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare în sarcina inculpatului X pentru ... (vezi toată discuția)