avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recuperare taxa auto 2017
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recuperare taxa auto 2017

Buna ziua. As dori sa recuperez taxa platita pt timbru de mediu pe cale judecatoreasca doar ca nu cunosc pasii ce trebuiesc urmati. Ma puteti ajuta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeadrept , utilizator 09:28, 4 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa mediu getagoghie getagoghie BUNA ZIUA, AS DORI SA STIU CUM POT SA PRIMESC BANII INAPOI DE LA TAXA DE MEDIU PLATITA IN IULIE 2016. FUNCTIONARII ANAF MI-AU SPUS CA NUMAI PE BAZA DE ... (vezi toată discuția)
Este admisibila actiunea in contencios administrativ daca procedura prealabila a fost indeplinita dupa termenul de 30 de zile? Alexandru Ardeleanu Alexandru Ardeleanu Salut, Am de recuperat o taxa de timbru de mediu si ma confrunt cu o problema in ceea ce priveste procedura prealabila prevazuta de Legea 554/2004. Este ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de poluare louisa louisa Buna seara, Am o masina adusa din Germania ce nu a mai circulat in Romania si pentru care am achitat suma de 4600 lei reprezentand taxa pentru emisii ... (vezi toată discuția)