avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pasi de urmat dupa infiintarea societatii de tip srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pasi de urmat dupa infiintarea societatii de tip srl

Buna ziua,

Imi poate oferi cineva detalii cu privire la pasii de urmat dupa infiintarea unei societati comerciale?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ioanmihaila , utilizator 15:10, 4 Mai 2017
Mai exact ce anume doriti sa aflati?
Aveti nevoie de un contabil.
Si sa incepeti activitatea - sa faceti profit.
Sunt interesat in principiu de registrele pe care am obligatia sa le achizitionez in termen de 30 de zile.
Sunt si alte registre in afara de RUC? Iar in cazul in care sediul social coincide cu punctul de lucru, am nevoie de mai multe exemplare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii fiscale srl nou infiintata ContSters199782 ContSters199782 Buna ziua! Am infiintat de curand (la 14 martie a fost eliberat Certificatul de inregistrare) o societate comerciala (srl) neplatitoare de tva, fara angajati ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control la pfa astridamel astridamel as vrea sa stiu daca REGISTRUL UNIC DE CONTROL este obligatoriu a fi achizitionat. pt un pfa in sistem real .mentionez ca nu am avut activitati comerciale pina ... (vezi toată discuția)
Unde declar sediul secundar? carmenbn carmenbn O SC are sediul social in Bucuresti, sector 1.A infiintat un sediu secundar in sector 2, cu 2 salariati. Declaratia pt sediul secundar se depune la sector 1 ... (vezi toată discuția)