avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosar de executare silita din 2015 se mai poate face ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dosar de executare silita din 2015 se mai poate face executarea in 2017?

buna seara. in data de 27 03 2015 a fost constituit dosar de executare silita inpotriva mea ca avalist pentru un bilet la ordin avalizat de mine pentru intreprinderea individuala pe care o aveam la timpul acela.am primit somatie cambiala de citeva ori , intre timp eu facind contestatie la executare. sa suspendat judecarea contestatiei pe motiv ca eu am facut plingere penala impotriva firmei ce a obtinut executarea silita. MICIODATA IN ACEST TIMP NU SA DISPUS SUSPENDAREA EXECUTARII SILITE . ultima somatie primita de la judecatorul executoresc a fost pe data de 29 06 2016. pina azi 4 05 2017 nu a inceput executarea silita. INTREBARE.... SE MAI POATE FACE EXECUTAREA SILITA DUPA ATITA TIMP ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:15, 5 Mai 2017
buna seara. in data de 27 03 2015 a fost constituit dosar de executare silita inpotriva mea ca avalist pentru un bilet la ordin avalizat de mine pentru intreprinderea individuala pe care o aveam la timpul acela.am primit somatie cambiala de citeva ori , intre timp eu facind contestatie la executare. sa suspendat judecarea contestatiei pe motiv ca eu am facut plingere penala impotriva firmei ce a obtinut executarea silita. MICIODATA IN ACEST TIMP NU SA DISPUS SUSPENDAREA EXECUTARII SILITE . ultima somatie primita de la judecatorul executoresc a fost pe data de 29 06 2016. pina azi 4 05 2017 nu a inceput executarea silita. INTREBARE.... SE MAI POATE FACE EXECUTAREA SILITA DUPA ATITA TIMP ?

Buna ziua, da, se mai poate face executarea silita, este in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dragandaniel dragandaniel Anul trecut in luna august am eliberat un bilet garantie avalizat in nume propriu pentru o societate comerciala la care aveam functia de director executiv cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin avalizate eutheone eutheone Buna Ziua Ce se intampla cand Banca investeste biletele la ordin avalizate pentru a incepe executarea si ce masuri pot sa iau ... .sau cine ma poate ajuta cu ... (vezi toată discuția)