avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuzul in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuzul in serviciu

Va rog frumos vreau sa stiu daca in prezent, mai este incriminat sau nu, abuzul in servicu. S-a tot tergiversat pe acest aspect si nu mai inteleg cum stau lucrurile cu aceasta infractiune. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2017
MateiIleana, utilizator
Cel mai recent răspuns: MateiIleana , utilizator 11:30, 22 Mai 2017
Multumesc. Domnul avocat va rog mult, pot merge pe actiune de abuz art. 297 CP pentru taierea pensiilor din 2010? Nu-mi permit un avocat fiind pe caz de boala, lucrand inainte in justitie ca grefier. Am facut eu personal o "schita" a unei act., dar trebuie cineva avizat.
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2017
MateiIleana, utilizator
Nu se intrevede aceasta posibilitate in cazul dvs.
Multumesc frumos! O zi buna!
Ultima modificare: Luni, 22 Mai 2017
MateiIleana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasare dosar penal markomarius1 markomarius1 Buna seara, Cine mi-ar putea oferii niste lamuriri cu privire la un dosar penal in care am calitate parte vatamata: -am suferit un accident rutier, fiind ... (vezi toată discuția)
Poate fi subiect activ al infracțiunii de abuz in serviciu un presedinte al asociatiei de proprietari? alex_bis alex_bis Poate fi subiect activ al infracțiunii de abuz in serviciu un presedinte al asociatiei de proprietari? Pentru, spre exemplu, constituirea nelegala a ... (vezi toată discuția)
In ncp nu mai exista infractiunea - cum se poate face reabilitarea si stergerea cazierului ? cosdep cosdep Cercetari penale incepand cu 2003 (octombrie). Efectuat 21 luni arest preventiv. Apoi dosarul s-a \\"spart\\" in 3: primele 2 sentinte date in feb.2007 ... (vezi toată discuția)