avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita

Buna ziua, in anul 2013 nu am mai putut plăti ratele unui credit imobiliar in valoare de 72000€, in 28.03.2014 executorul judecătoresc, prin proiectul de distribuire sume , a virat băncii 55000€ Rezultați din din scoaterea la vânzare a imobilului . Acum, in 27.04.2017, același executor a trimis instituției unde lucrez aceiasi dispoziție de poprire pe suma de 72000€. Cum procedez? Va mulțumesc!
Trebuie sa faceti contestatie la executare. Sunt multe lucruri de discutat si eu zic ca aveti neaparat nevoie de un aparator calificat. Daca nu faceti contestatie pierdeti dreptul de a mai contesta sumele sau cheltuielile de executare.
Mulțumesc! Se poate prescrie datoria rămasă?
Hmmm. Nu sunt ghicitor, doar avocat. Fara sa vad dosarul pe care l-a intocmit executorul judecatoresc nu pot sa zic decat ca ar fi posibil. Nu cred ca e foarte probabil ci doar posibil. Trebuie verificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Se poate prescrie datoria mea? andreeapiringer andreeapiringer Bună ziua! Am o datorie la o banca de 6000E. Creditul a fost făcut în 2008, Din 2009 nu am mai plătit absolut nimic. Azi am primit prin posta o executare ... (vezi toată discuția)
Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)