avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Va rog sa ma ajutati - iesire din tara cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Va rog sa ma ajutati - iesire din tara cu minor

Eu am trait in concubinaj...copilul e pe numele tatalui ...la judecatorie mia dat pensie de intretinere ,custodie comuna fara drept de vizita ca el nu a cerut ....iam cerut o procura ca sa parasesc tara insa nu vrea sami dea ....pot pleca cu copilul fara acordul lui ?? Repet nu incalc nici un drept de vizita deoarece nu are .....ii plateste pensie cand vrea el ...a facut scandal de craciun am fost la politie si a fost avertizat sa nu mai vina aiki akum el e plecat in belgia ...va rog un sfat pentru a pleca cat mai repede din tara cu copilul care e incredintat la mine sub crestere si educare doar ca avem custodie comuna
Buna ziua,
NU! dar puteti solicita in instanta suplinirea acordului prin sentinta instantei.
Daca este o chestiune urgenta, dupa depunerea cererii la instanta formulati si o cerere de ordonanta presedintiala.
Pai imi trebuie acte de la casa din alta tara ca am unde sta?? Eu vreau sa plec ca am o relatie cu cineva si el sta in franta ..
Daca parasesc tara fara acordul lui ce patesc ,?? El a sp ca nu imi va da niciodata acordul sa plec ....nu vine nici sa vada copilu si bani ii da cand vrea el ....a facut apel ca ii dadea cu 13 lei in plus la copil fata de minim pe economie
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Mai 2017
gi-jane2, moderator
Buna ziua.
NU VA TREBUIE NICIUN ACT DIN ALTA TARA privind domiciliul viitor!
Nu incercati sa treceti granita fara acordul lui sau al instantei pentru ca riscati sa aveti MARI probleme la granita putand fi acuzata de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei sau/si de tentativa de rapire minor!
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Mergeti d-na la instanta, dupa cum va sfatuieste d-l avocat. In 7 zile aveti ordonanta si plecati. Iar pe tata actionati-l in judecata daca nu va achita pensia la timp si il potoliti rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapire de minor bonaparte bonaparte buna seara, am si eu o intrebare: daca plec cu copilul meu in varsta de 3 ani in alta localitate neanuntand sotul se considera rapire?multumesc (vezi toată discuția)
Divort OvidiuDaren OvidiuDaren Sora mea s-a despartit de fostul cumnat. Au un copilimpreuna. Copilul a ramas la ea. Fostul cumnat pleaca in strainatate. Sora mea imi zice ca daca vrea la ... (vezi toată discuția)
Drepturile minorului claugeorgy claugeorgy buna ziua as dori sa ma ajute si pe mn cineva cu o nelamurire. eu sunt divortata am un copil de 13 ani tatal e obligat la pensie de intretinere si avem si un ... (vezi toată discuția)