avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... risc inchisoarea??
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

risc inchisoarea??

buna ziua! am si eu o problema. pe data de 11 august am fost oprit de politie dupa depasirea vit legale. am fost si testat pt alcool si a rezulta 0,53 mg/l. am fost dus la recoltare de probe biologice. problema este ca pana in ziua de astazi eu nu am primit rezultatele. am fost la politie de nenumarate ori si mi s-a spus ca nu au venit de la medicina legala pt ca politia nu are bani ca sa plateasca aceste probe. va intreb daca este o limita in care ei trebiue sa imi comunice rezulatele sau stau si astept pana ma saturr????....... apropo doresc sa mai adresez o intrebare. in cazul in care se va intocmi dosar de cercetare penala as vrea sa stiu ce se poate intampla avand in vedere faptul ca in 2005 am primit o pedeapsa de 1 an cu suspendare dar al carui termen de incercare a trecut
Cel mai recent răspuns: mihaib25 , utilizator 13:54, 21 Septembrie 2009
da. din pacate pedeapsa de 1 an cu suspendare a fost tot pt conducere in stare de ebrietate. cum pot apela la un expert tehnic in acest domeniu???? adica care sunt persoanele carora ma pot adresa???? .MULTUMESC
Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2009
mihaib25, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.53 aer expirat ionutx ionutx buna ziua. Am fost depistat cu o alcoolemie de 0.53 in aer expirat, mi-au fost recoltate probe biologice iar acum trebuie sa astept rezultatul. Imi poate ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan mr.sambo mr.sambo Buna seara! Problema mea e urmatoarea; in urma verificarii alcoolemiei in aerul expirat, mi-a iesit 0,53 alcool pur, dupa care, am efectuat probele de ... (vezi toată discuția)
Circulatie - alcool la volan, recuperare permis mihai_gaby mihai_gaby Am fost prins baut la volan. Fara accident etc. Am uitat sa aprind farurile si mau oprit. Alcolemie 4,5 aer expirat am fost si la probe de singe. Am declarat ... (vezi toată discuția)