avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

Am primit de la instanță, motivarea cu suma care s-a stabilit pentru pensia de intretinere.
Dar am remarcat cateva aspecte care nu bat una cu alta.
De la finante prin adresa prin care s-a cerut veniturile s-a trimis o suma. Pe declaratia de avere a paratului apare la venituri o alta suma mai mare plus chiria care nu a fost luata in calcul la stabilirea pensiei, iar instanța a calculat pensia dintr-o suma mica pe care a dedus-o instanța.
Intrebarea mea este daca sa fac apel sau nu?
As putea depune declarația de avere a paratului unde sa remarc ca suma mai mare si chiria?

Va multumesc!
Buna seara,
Formulati apel dar e bine ca, inainte, sa verificati cu cineva care se pricepe ca sa nu pierdeti timpul degeaba.
incaseaza venituri din chirii sau primeste o suma pt o locuinta cu chirie ?
Da, are venit si din chirie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere mariuca2016 mariuca2016 Am aratat in apel ca partea adversa are si venit din chirii. La prima instanță nu au fost aduse in discutie de avocat. Ca raspuns la intampinare a aratat ... (vezi toată discuția)
Cerere crestere pensie de intretinere respinsa adelina38 adelina38 buna ziua mi-am dat fostul sot in judecata pentru majorarea pensiei de intretinere a ficei noastre .am primit o comunicare in care mi se cere sa vin cu o ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie intretinere minor / parat avocat laura1964 laura1964 In cazul in care paratul este avocat si nu aduce documente reale din care sa reiasa veniturile relizate din profesia liberala care o presteaza, care este ... (vezi toată discuția)