avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la moștenire

Străbunicul meu a avut 3 copii ! A lasat moștenire pământ și păduri și 3 case ! Bunicul fiind mai mic a rămas în casa bătrânească pe care a sarmați in 1956 și a construit alta casa in loc ( avem o autorizație din acel an ) , frații lui au rămas în casele pe care le au primit de la părinți . Frații au decedat iar copii celor doi frați fiind angajații primăriei din comuna au revendicat casa in care a stat bunicu și terenurile acestuia ! Au reușit în instanță să câștige ! Bunica mea are 90 de ani și încă trăiește! Ea a avut grija de străbunici atât pe timpul vieții cât și după moartea acestora prin îngroparea acestora și efectuarea​tuturor cele creștinești ! Eu in calitate de stranepot am vreo șansă să i dau in judecată pe urmașii fraților bunicului meu pentru a reuni toată averea străbunicului pe un titlu comun și ptr a o reîmpărți in mod egal și normal ?
Cel mai recent răspuns: pana bogdan , utilizator 14:46, 6 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei pana bogdan pana bogdan Strabunicul meu a murit in 1975 lăsând mostenire 3 hectare de padure, case,,, terenuri! Am dreptul să cer in instanţă parte din moştenire in ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire MariusD@1984 MariusD@1984 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie: In urma decesului bunicului meu a ramas ca mostenire o casa batraneasca de la tara impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Posibilitate contestare testament crisdarie crisdarie va supun atentiei urmatoarea speta: sora bunicii mele deoarece nu a avut copii, mi-a lasat prin testament la notar toata bunurile sale mobile si imobile. Deci ... (vezi toată discuția)