avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenita din strainatate - card de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenita din strainatate - card de sanatate

Buna seara! As dori sa ma lamuriti intr-o chetiune care ma macina de ceva zile: revenind in Romania dupa 20 de ani, ma regasesc cu o serie de nelamuriri in ceea ce priveste cardul de sanatate.Trebuie sa-l obtin,insa nu stiu care sunt pasii de urmat, daca e ceva de platit, in fine, cam tot ce e legat de situatia aceasta.
Va mutumesc anticipat.:)
Cel mai recent răspuns: marlaaa , utilizator 21:48, 8 Mai 2017
In vederea intrarii in posesia Cardului National trebuie sa va adresati casei de asigurari de sanatate la care ati fost/sunteti inscris.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare card de sanatate la schimbarea numelui sebibeowolf1301 sebibeowolf1301 Buna seara !!! In urma divortului am schimbat cartea de identitate,revenind la numele anterior de fata insa cardul de sanatate a ramas tot pe numele de familie ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate student la zi in varsta de 19 ani ruxiqui ruxiqui Am un fiu, student la zi la Facultatea de Drept si Facultatea de stiinte politice, in varsta de 19 ani, implineste 20 in noiembrie, a terminat primul an. Am ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie sa stea cardul la casa de sanatate? negru daniel negru daniel buna dimineata , asi dori sa ma ajutati in legatura cu cardu de sanatate , am un unchi bolnav paralizat la pat datorita unor atacuri celebrare si beneficiaza ... (vezi toată discuția)