avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Fiscal Auto refuzat din cauza unei datorii a fratelui
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Fiscal Auto refuzat din cauza unei datorii a fratelui

Buna ziua , am si eu o intrebare . Treaba sta in felul urmator .
Eu am o masina luata in evidenta la primarie pe numele meu si pe care vreau sa o vand , deci evident am nevoie de certificat fiscal (masina are impozitul platit ) .Doamnele de la primarie refuza sa imi dea certificatul fiscal invocand o amenda a FRATELUI MEU . Intrebarea e urmatoare , ce treaba am eu cu amenda fratelui meu si daca este legal ce fac doamnele , pentru ca moral cu siguranta nu e .
Cel mai recent răspuns: Pconstantin , utilizator 11:48, 7 Mai 2017
Nu e nici legal. Solicitati scris raspunsul lor.
Mersi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara fiscal Icetime1313 Icetime1313 Buna ziua vin la dvs cu o problema cred eu destul de rara, situatia sta in felul urmator mi-am vandut vechea masina pe net (masina find pe numele mamei mele) ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu probleme bursasiu06 bursasiu06 Am vandut o masina acuma 1 luna , si am uitat sa scriu in certificat ca o incredintez cumparatorului + cand ma-m dus la primarie dupa certificatul fiscal cu ... (vezi toată discuția)
O amenda mai veche care e pe numele meu impiedica vanzarea masinii tatalui meu zizuucs zizuucs Buna ziua, Vin cu o dilema. De curand tatal meu a fost la primarie sa intrebe de datoriile pe care le mai are si i-a spus doamnei de acolo ca vrea sa vanda ... (vezi toată discuția)