avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reintregirea familiei dintre un cetatean roman si o ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reintregirea familiei dintre un cetatean roman si o cetateana din Bolivia( in Bolivia nu este ambasada sau consulat roman)

Sunt cetatean roman cu rezidenta in bolivia si sunt casatorit cu o cetateana din Bolivia(casatoria legala a avut loc in spania in anul 2008).Avem 2 copii un baiat si o fata.Baiatul este nascut in Spania in anul 2006 iar fata in 2015 in bolivia.Datorita unor dificultati legale pe care le am avut in spania in momentul anterior calatoriei si urgentei situatiei am hotarat sa ii intocmesc certificat de nastere bolivian baiatului ca sa putem calatori mai repede in Bolivia.Fata fiind nascuta ulterior pe teritoriu bolivian are lafel certificat de nastere bolivian.
Doresc sa calatoresc cu ei in Romania si as vrea sa stiu ce pasi trebuie sa urmez ca sa putem calatori cu totii in Romania.
Va multumesc anticipat.
Catalin Vasile Gegea
Cel mai recent răspuns: Emilia munteanu , utilizator 21:55, 9 August 2018
Buna cum pot face rentregirea familii in spaniea find cetateanca al moldovei si sotu cetățean român si unde tot sa ma informez

Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
Emilia munteanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vize octavian77 octavian77 Sunt cetatean roman, domiciliul in Romania, dar locuiesc in strainatate. Sotia si copii nu au pasapoarte romanesti, doar unuia din baieti am reusit sa-i ... (vezi toată discuția)
De ce acte are nevoie un minor nascut in franta (din doi parinti romani),nerecunoscut la ambasada romaniei,pt a putea calatori in romania si a se intoarce inapoi in franta? Carmen210181 Carmen210181 Buna ziua! Sunt mama a trei copii nascuti in Franta din doi parinti romani,necasatoriti.Singurele acte de care dispun copiii mei in varsta de 8,7 respectiv 6 ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte pentru copii nascuti in israel marap marap Un cetatean roman si israelian cu domiciliul in Israel, are cu o femeie cetatean moldovean doi copii. Nu sunt casatoriti, copiii s-au nascut in Israel, el este ... (vezi toată discuția)