avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare actiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare actiuni

buna ziua.Detin actiuni ale unor rude de 20 ani decedate nu pot sa le fac succesiune pt ca, nu au avut copii ,eu sunt cea care i-a ingropat si stau in casa lor.As vrea sa le vand si nu stiu cum.
1) Ce fel de rude (ma refer la gradul de rudenie)?
2) Faptul ca decedatii nu au avut copii nu este un impediment pentru dezbaterea succesiunii.
3) Pe casa lor aveti vreun fel de act, un titlu, ceva, ori doar exercitati posesia fara nicio hartie la mână?
4) In principiu, ca sa puteti vinde ceva, orice, ar trebui sa aveti un drept de proprietate asupra bunurilor respective, in speta actiunile cu pricina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sif oltenia Kristian01 Kristian01 Salut am si eu o intrebare. Am un certificat de actionar la SIF Oltenia al unei rude indepartate care a decedat. Pot intra in posesia lui ca si detinator? ... (vezi toată discuția)
Succesiune decedat fara copii locuinta cu intrare comuna cozzmyn86 cozzmyn86 Buna ziua, Soaca mea a locuit in aceeasi curte cu o batrana care a decedat. Ea a avut grija de batrana pana a decedat(nu are copii). Sotul batranei a ... (vezi toată discuția)
Actiuni primite ca mostenire Iulia90 Iulia90 Provin dintr-o familie cu parinti divortati, eu ramanand cu mama. Tatal meu a decedat de curand, si rudele lui m-au anuntat ca acesta avea niste actiuni, iar ... (vezi toată discuția)