avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea privind scoaterea copiilor sub 3 ani de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea privind scoaterea copiilor sub 3 ani de la cheltuielile de intretinere

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu acest subiect delicat:s-a publicat legea privind scoaterea copiilor sub 3 ani de la cheltuielile de intretinere?Daca da,ce numar are si in ce monitor a fost publicata?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Victor Brosser , Alte profesii 09:02, 8 Mai 2017
Cititi discutiile de mai jos unde deja s-a raspuns :
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
Legea 67 din 13 apr. 2017, s-a publicat in Monitorul Oficial nr. 271 din 19 apr. 2017 si intra in vigoare la 30 de zile de la publicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as avea 2 intrebari. 1. de la ce varsta trebuie trecut ... Iuliannnn Iuliannnn buna ziua As avea 2 intrebari. 1. De la ce varsta trebuie trecut minorul la intretinerea blocului? Daca se poate si un link cu legea respectiva aprobata si ... (vezi toată discuția)
Noul act normativ referitor la grupele 1 si 2 de munca ronaldo77 ronaldo77 buna ziua!va rog mult vreau sa stiu daca s-au dat grupele 1 si 2 mama a lucrat in grupa 1 si vrea sa stie daca a aparut in monitorul oficial. Si eu daca ... (vezi toată discuția)
S-a publicat codul muncii in monitorul oficial? ginutz_a ginutz_a s-a publicat codul muncii in monitorul oficial? stiu ca se zvonea de intrarea in vigoare a modificarilor incepand cu 1 apr. (vezi toată discuția)