avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie bloc nou
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie bloc nou

Se aplica aceeasi lege de 15 zile calendaristice de la informarea dezvoltatorului cu privire la exfolierea decorativei de pe fatada blocului ? Daca da, cui ma sfatuiti sa ma adresez pentru a ii forta sa vina sa faca reparatia. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:11, 8 Mai 2017
Studiati atent contractul de executie si garantia oferita de executant
Daca termenul de garantie a expirat nu mai raspunde executantul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii - refuz prezentare deviz lucrari giony giony Buna ziua! Va solicit ajutorul in urmatoarea situatie. Va multumesc anticipat pentru efortul si timpul dvoastra. In urma sedintei Asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Garantie spatii comune bloc/complex tonipieleanu tonipieleanu Buna ziua, Am cumparat un apartament nou cu cota parte din spatii comune aferente si nu stiu ce garantie am pentru spatiile comune, respectiv instalatiile ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora Matthew54 Matthew54 Buna seara! Am o intrebare cu privire la Legea nr. 449/2003 privind \"vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora\" . Pe data de 1.09 am depus un ... (vezi toată discuția)