avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... oprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

oprire salariu

buna ziua,

am primit informare ca o sa mi se puna oprire pe salariu pentru un credit din 18.08.2009. mentionez ca am primit informare de la executorul judecatoresc pentru acest lucru. se poate face asa ceva dupa atata timp?. in informare se mentioneaza si " fara cale de atac" imi pare rau ca nu pot sa atasez si documentele primite.
Ultima modificare: Luni, 8 Mai 2017
raducan_bogdan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:30, 8 Mai 2017
Buna ziua,
Teoretic aveti posibilitatea contestatiei la executare dar fara a vedea actele ... e greu de spus.
Consultati un avocat avand in vedere ca exista posibilitatea ca acea creanta sa fie prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita proprire salariu krazee krazee Un coleg de serviciu a contractat un card de credit in anul 2007 in valoare de 4000 lei, credit pe care nu a reusit sa-l mai achite. Acum 2 zile a sosist la ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu- credit bancar pe care eu il consideram prescris mihai1999 mihai1999 Buna seara, am nevoie de ajutor , nu stiu cum sa procedez. Am facut un credit bancar in anul 2008 , pe care nu am putut sa il mai platesc din anul 2009, si ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita credit de nevoi personale prescris lsan lsan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Mi s-a infiintat o proprie pe contul de salariu in urma hotararii unui executor judecatoresc si as ... (vezi toată discuția)