avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Cumparare haine (brand-uri) de pe ebay
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Cumparare haine (brand-uri) de pe ebay

Buna ziua,

Intentionez sa cumpar haine de pe ebay (brand-uri, ralph lauren, lacoste etc..) si sa deschid un mic magazin in oras.

Detin un SRL, daca persoana de la care cumpar de pe ebay imi poate da factura pe care platesc TVA + taxe transport si imi ajung hainele in tara, este ceva in neregula in a le vinde ?

Nu voi lipi niciun sticker sau logo cu brand-urile hainelor pe vitrina in magazin,
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:35, 16 Mai 2017
La orice import se plateste tva si taxe( peste o anumita valoare) si vama iti da un DVI
Daca ai acel dvi nu ai nici o problema.
DVI ul se face si fara factura( ex poti sa cumperi de la pers fizice gen olx.ro la noi)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura e-bay laurail laurail buna ziua! am achizitionat un produs din state prin intermediul e-bay-ului in valoare de 443 $. Singura factura pe care o am este cea emisa de site-ul ... (vezi toată discuția)
Comercializare haine de firma zara , stradivarius , bershka etc Laurentiu90 Laurentiu90 Am si eu o nelamurire cu acest subiect. Vreau sa imi deschid un magazin de haine de firma Zara , Stradivarius , Bershka si am tot citit pe diverse forumuri ca ... (vezi toată discuția)
Import CrisaKK CrisaKK Buna ziua, Doresc sa import haine de branduri cunoscute, de tip outlet. Intrebarile mele sunt: 1.Daca exista firma unic distribuitor in Romania pt. brandul ... (vezi toată discuția)