avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IMPUTERNICIRE CONSULAT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IMPUTERNICIRE CONSULAT

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un rasuns.Urmeaza sa cumparam un apartament in tara ,iar proprietarul este francez si se afla in Franta. Acesta doreste sa-l imputerniceasca pe agentul ce se ocupa de vanzare sa ia avansul pentru imobil. Intrebarea mea ar fi cat timp poate dura aprobarea acestei procuri la consulat?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 18:28, 8 Mai 2017
Procura se eliberează pe loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru vanzarea unui apartament mbs_only mbs_only Buna. Prietenul meu detine impreuna cu mama si sora lui un apartament in tulcea, pe care doresc sa il vanda. Au gasit cumparator, insa prietenul meu a fost ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament fara procura fabi_arina fabi_arina Doresc sa cumpar un apartament pe numele fiicei mele care nu este in tara. Intrebarea mea este daca pot sa fac acest lucru fara sa am o procura de la ... (vezi toată discuția)
Carte identitate furata - franta - copie legalizata pt pasaport? ElizaBV ElizaBV Buna seara, Ma aflu pentru o perioada in Franta si mi-a fost furata cartea de identitate. Am depus plangere la politie si am primit un document cu care sa ... (vezi toată discuția)