avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator SRL

Buna ziua,la un SRL nou infiintat fara angajati administratorul este obligat sa faca un contract de management sau poate sa faca contract de munca ?daca nu obtine venituri este obligatoriu sa se asigure la pensii si sanatate ?Va rog sa ma ajutati cu o baza legala.Din cate am citit am inteles ca trebuie sa se asigure indiferent daca obtine venituri sau nu.Nu cred ca este normal sa plateasca contributii atata timp cat nu realizeaza inca venituri.Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 16:39, 30 Iunie 2017
Buna ziua, administratorul unui SRL decide daca vrea sau nu sa isi faca contract de munca pe firma respectiva. Nu este obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator pe post de vanzator AncaUrda AncaUrda In cazul unui mic magazin alimentar, daca administratorul societatii vinde marfa, trebuie sa i se faca CIM? Daca da, pe ce post va fi angajat, cu ce ... (vezi toată discuția)
Plata cas pentru pfa SavaGabriela SavaGabriela Doresc sa aflu daca este corect ca o persoana fizica autorizata sa fie obligat sa plateasca CAS -ul pe ultimii 5 ani avand in vedere ca intre cele doua parti ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala vs99teo vs99teo Sunt PFA si am probleme de sanatate,ma pot pensiona pe caz de boala? (vezi toată discuția)