avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada permis dupa examen
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada permis dupa examen

Am si eu o intrebare , se mai dau dovezi de permis daca ai luat traseul si esti declarat admis ? Ca sa nu mai astepti 5 zile pana iti vine ..si daca nu se da dovada poti circula ?
Cel mai recent răspuns: andrey-tudy , utilizator 18:12, 9 Mai 2017
Nu va grabiti. 5 zile nu e un capat de lume. Nu puteti circula fara dovada. Daca va opreste politia cum faceti dovada ca ati luat examenul? Nu se mai dau dovezi.
Eu nu ma grabesc dar jobul meu se grabeste.....am o foaie primita de la politist care atesta ca am luat sala si traseul
...de asta am intrebat..ma surprinde faptu ca nu se mai dau dovezi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc sau nu? doggy239 doggy239 Buna ziua Am si eu o intrebare.Am trecut examenele in vederea obtinerii permisului de conducere si acum trebuie sa astept o saptamana sa imi soseasca carnetul ... (vezi toată discuția)
Permis anulat - probleme de redobandire banica_24 banica_24 Buna ziua, in urma cu un an mi-a fost anulat permisul de conducere categoriile A, B, C pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice prin sentinta ... (vezi toată discuția)
Poti sa conduci imediat dupa ce ai fost examinat si declarat "admis" ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o intrebare, daca poate cineva, as ruga sa-mi raspunda: O nepoata de-a mea a fost examinata auto azi si declarata \"admisa\" si i s-a spus ... (vezi toată discuția)