avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediu odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediu odihna neefectuat

Mi-am dat demisia fara preaviz de la locul de munca in data de 27 aprilie. Inaintea mea a mai plecat cineva iar la lichidare nu ia calculat nici explicat cum vine cu concediul de odihna neefectuat ci ia zis ca atata se plateste, fara nici o foaie fara nimic asa ca un plop in aer. Pe cim am 20 de zile de co. Am salariul minim pe economie. Nu am primit niciodata vreun fluturas ci ne dadea bani si zicea atata ai pe luna asta si nu am semnat ceva. Asigurata am fost ca m-am interesat. Pe 2016 mai am 5 zile neefectuate. Cum imi calculez eu zilele de concediu ramase si cati bani ar trebui sa iau in mana?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 9 Mai 2017
Pentru 2017, aveti dreptul la 6 zile lucratoare de de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare zile concediu neefectuate selenaselenar selenaselenar Buna ziua, Trec la subiect direct: am avut aproximativ 20 de zile de concediu neefectuate in 2016 iar in 2017, am pierdut sirul lor in urma unor probleme ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza garantia gestionar nicoleta_chesar nicoleta_chesar Buna ziua, De curand mi-am dat demisia si as vrea sa stiu cum se calculeaza garantia , defapt daca se mai opresc taxe/impozite din aceasta ? Din cate ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna in timpul preavizului anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : un angajat si-a dat demisia, are 20 zile lucratoare de preaviz. Angajatul mai are 5 zile de luat din ... (vezi toată discuția)