avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil - al 2-lea
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil - al 2-lea

Buna ziua,
Am o mare problema .Sunt insarcinata cu al doilea copil si voi naste la aprox. 3 luni dupa incheierea concediului de crestere a primului copil. Avand in vedere sarcina avansata voi intra direct in concediu prenatal.
1 : ce venituri vor fi luate in calcul la CCC ??
si 2: concediu prenatal se calculeaza in functie de stagiu de cotizare avut cu 6 luni inainte de nasterea primului copil ??

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ardnaxela , utilizator 12:07, 23 Septembrie 2009
Vor fi luate in calcul veniturile din ultimele 12 luni, dar oricum nu veti putea lua mai putin de 600 lei lunar
Va multumesc pentru raspuns, dar intrebarea mea este care 12 luni: 3 luni concediu prenatal + 9 luni concediu crestere copil ( primul copil) sau 3 luni concediu prenatal + 9 luni venituri inaintea nasterii primului copil??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere al doilea copil ardnaxela ardnaxela Buna ziua, Am o mare problema .Sunt insarcinata cu al doilea copil si voi naste la aprox. o luna dupa incheierea concediului de crestere a primului ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)