avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Buna ziua! Suntem casatoriti avem un copil de 5 ani dar nu ne mai intelegem si nu vrem divort momentan. Ce pot face daca eu, ca mama,imi schimb temporar domiciliul copilul ramanand la el? Ce act trebuie sa intocmesc in asa fel incat custodia sa ramana comuna? Nu sa ne impartim vacantele si weekendul.Multumesc frumos!
La ce "alte efecte secundare" vă gândiţi?
Depinde cu ce motiv plecati si unde.
Sunt aspecte concrete care se analizeaza in mod concret la o judecata.
Plecarea dvs. ingreuneaza mult procesul si complicatiile pot deveni extrem mari daca tatal va sti sa se judece si cum sa se apere in concret, putand sa va zadarniceasca aproape tot ce faceti daca stie sa foloseasca tot ceea ce il poate ajuta in situatia data.
In astfel de cazuri apar multe variante...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu copil minor OOvidiu OOvidiu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatorul caz: Anul trecut prin sentinta judecatoreasca care a insemnat doar luarea la cunostinta a ceea ce am stabilit ... (vezi toată discuția)
Custodie oana_veciunca oana_veciunca am un copil de 5 luni , nu mai sunt cu tatal acestuia, nu am fost nici casatoriti iar acuma l-am dat in judecata pe tatal copilului pentru custodie....la ... (vezi toată discuția)
Cum pot avea toate drepturile legale asupra copilului? StefaniaRoxana2230 StefaniaRoxana2230 Bună ziua. Am o fetita de 2 luni și jumatate si mi-aș dori sa am toate drepturile din punct de vedere juridic asupra ei (ieșiri din tara, înscrierea la ... (vezi toată discuția)