avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum imi pot recupera banii ridicati in urma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum imi pot recupera banii ridicati in urma perchezitiei?

salut, acum 11 luni mi au perchezitionat casa pe motivul suspect de trafic de droguri. nu au gasit decat un recipient cu urme de materie vegetativa.... mi au fost ridicai banii sotiei,banii mei si banii copilului nostru proveniti de la botezul acesteia. cum imi pot recupera banii? am facut o cerere de urgentare a cazului si o cerere de restiuire a baniilor dar nu am primit un raspuns. ce se poae face deoarece sunt intr o situatie disperata cu datorie la intretinere,lumina si lipsuri care le simte copilul nostru... multumesc si o zi buna va doresc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Mai 2017
vicor123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 20:47, 10 Mai 2017
aveți răspunsul aici: http:[ link extern ]
Important: modelul nu vă garantează reușita acțiunii, de aceea vă recomand un avocat.
succes.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Mai 2017
Daniela Gratiela, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie comprimate - proces verbal an4rei an4rei Bună ziua, Într-o seară în Brașov, eu și încă 2 prieteni am fost percheziționați lângă un drum de acces mașini către cămine. Un jandarm și ... (vezi toată discuția)
Paternitate eu_doar_eu eu_doar_eu Buna ziua! Sunt mama de nou nascut provenit dintr-o relatie cu un barbat necasatorit, care a luat sfarsit inainte sa aflu de sarcina. Decizia de a pastra ... (vezi toată discuția)
Custodie copil Loredana Diaconu Loredana Diaconu Cum obtin custodia copilului si ce acte imi trebuie? La cine apelez prima data? (vezi toată discuția)