avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum încasezi banii din vanzarea unei carti scrise de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum încasezi banii din vanzarea unei carti scrise de tine?

Buna ziua,
As vrea sa scot o carte pentru copii in format electronic si s-o public eventual pe App Store, iar la un moment dat chiar s-o si tipăresc. Imi puteti spune in ce calitate pot incasa banii din vanzarea ei? Trebuie neaparat sa am o personalitate juridica sau pot depune o declaratie la sfarsit de an?

De asemenea, daca as vrea sa-mi inregistrez titlul cartii ca si marca, sa pot scoate apoi diverse obiecte gen pixuri, carti de colorat, etc, ce ar trebui sa fac si care ar fi costurile?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: leges33 , utilizator 20:44, 11 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara! Am înțeles cum aș încasa veniturile, dar cum le declar? Există vreo declarație la Administrația Finaciară, ceva? Chiar mă interesează ca orice sumă, oricât de mică aș fi s-o pot declara și să fie totul legal.
Vă mulțumesc!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de copyright bm2 bm2 Buna ziua, Daca iau din 3 carti niste idei le modific putin ,oricum in aceste 3 carti sunt scrise cam aceleasi lucruri. Si imi fac propria carte este o ... (vezi toată discuția)
Decădere din drepturi andreipitesteanu andreipitesteanu În urmă cu ceva timp am inventat un personaj de desen animat. Am fost sfătuit să-l înregistrez la OSIM ca desen sau model industrial. Singura problemă ar ... (vezi toată discuția)
Drepturi ebook rl_lucian rl_lucian Buna ziua, Cu eforturi considerabile am reusit sa elaborez un ebook pe care as dori sa il comercializez prin intermediul internetului. Nu doresc ... (vezi toată discuția)