avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum încasezi banii din vanzarea unei carti scrise de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum încasezi banii din vanzarea unei carti scrise de tine?

Buna ziua,
As vrea sa scot o carte pentru copii in format electronic si s-o public eventual pe App Store, iar la un moment dat chiar s-o si tipăresc. Imi puteti spune in ce calitate pot incasa banii din vanzarea ei? Trebuie neaparat sa am o personalitate juridica sau pot depune o declaratie la sfarsit de an?

De asemenea, daca as vrea sa-mi inregistrez titlul cartii ca si marca, sa pot scoate apoi diverse obiecte gen pixuri, carti de colorat, etc, ce ar trebui sa fac si care ar fi costurile?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: leges33 , utilizator 20:44, 11 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara! Am înțeles cum aș încasa veniturile, dar cum le declar? Există vreo declarație la Administrația Finaciară, ceva? Chiar mă interesează ca orice sumă, oricât de mică aș fi s-o pot declara și să fie totul legal.
Vă mulțumesc!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa Roxie Roxie Buna seara. Sunt PFA la inceput de drum, si as avea nevoie de sfaturi legate de tinerea contabilitatii si declaratiile la Administratia Financiara. Pentru ... (vezi toată discuția)
Care din cele enumerate se trec in registrul inventar? LuceNera LuceNera Buna ziua, sunt inregistrat ca si PFA platitor de TVA, contabilitate in partida simpla, determinarea venitului net in sistem real, cod caen 4791 - Comert cu ... (vezi toată discuția)
Cod identificare fiscala vanzare pe amazon. e suficient cnp? Cetatean29 Cetatean29 Buna ziua, Dupa cum stim, Amazon este o companie care are sediul in SUA. Serviciul de publicat carti in format electronic accepta autori din orice loc al ... (vezi toată discuția)