avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotărâre de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotărâre de divort

Am primit acasă hotararea de divorț. Am fost la judecatorie și mia zis ca trebuie sa revin peste o luna sa o faca definitiva și irevocabila..CÂT
DUREAZĂ? .întrebarea mea e : mă pot duce la notar sa o legalizeze ca îmi trebuie la grădiniță urgent.
Cel mai recent răspuns: Cecilia1984 , utilizator 17:46, 10 Mai 2017
Hotararile judecatoresti sunt legalizate doar de catre instanta care a pronuntat sentinta respectiva,notarul public nu va poate ajuta cu nimic in aceasta procedura.La gradinita puteti sa duceti si uin certificat de grefa cu solutia .
Vă mulțumesc, dar îmi puteți spune cât durează un certificat de grefa cu soluția? O zi buna
In unele instante se elibereaza pe loc,altele au zile anume determinate cand elibereaza certificate grefa ,legalizari etc.Cel mai bine este sa va interesati la instanta respectiva.
Da am inteles.
Va mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatiile private din hotararea de divort Ali_Ioana Ali_Ioana Unei femei divortate i se solicita hotararea de divort, la scoala copilului, pe motiv ca copilul poarta numele tatalui, mama un nume. Hotararea de divort ... (vezi toată discuția)
Legalizarea unei hotarari judecatoresti Roxanagabriela6 Roxanagabriela6 Am si eu o intrebare.Sunt in divort de aproape 2 ani cu un copil minor la mijloc astazi mi sa instiintat ca se va elibera hotararea civila.Cat dureaza se se ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa CarmenCorina CarmenCorina Buna seara. Într,-un proces de punere sub interdicție la cat timp după depunerea la registratura a cererii se poate solicita certificat de grefa? ... (vezi toată discuția)