Buna seara.
O primarie din Ilfov ma obliga sa dau urmatoarea declaratie notariala in vederea obtinerii unui certificat de urbanism:
''Declarație notarială că nu sunt pretenții ca primăria să asigure: rețele de apă, canalizare, energie electrică, gaze, iluminat stradal și drumuri".
Intrebarea pe care o am este daca exista temei legal (care este legea care guverneaza cerintele necesare pentru eliberarea certificatului de urbanism?) pentru aceasta obligativitate.
Buna ziua,
Stiu ca discutia este mai veche dar ma lovesc de aceeasi problema si am impresia ca este vorba de aceeasi primarie.
Domnule Adalbert Gabriel, imi puteti face o recomandare (pe privat eventual) catre un coleg al dvs, capabil sa ma ajute in aceasta speta din zona bucuresti / ilfov ?
Donare drum primarie
luc1kws
Locuiesc in orasul P@ntelimon si stau pe o strada pe care toti proprietarii si-au cumparat lotul de casa cu tot cu drum. Mai precis, am cumparat sub forma a 2 ... (vezi toată discuția)
Constructie casa
dddenver_25
Buna ziua. Am achizitionat un teren in ilfov, comuna vidra, situat cam la 400 metri de utilitati. Se poate demara procesul de autorizatie de constructie a ... (vezi toată discuția)