avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosar Executare - se reia la fiecare 12 luni?
Discuție deschisă în Executare silită

Dosar Executare - se reia la fiecare 12 luni?

Salut!

Am o intrebare si sper ca ma puteti ajuta!

Am demarat executarea silita a unui individ care mi-a cauzat daune, in urma condamnarii definitive a acestuia si obligarea sa la achitarea unei sume care sa acopere aceste daune + costurile de judecata.

Executorul judecatoresc a intocmit actele necesare iar individul, desi sta la casa si foloseste masina, nu are nimic din lucrurile astea pe numele lui. Cel mai probabil va continua asa pana va ajunge intr-un punct in care trebuie sa aiba ceva pe numele sau. Astfel eu trebuie de asemeni sa continui acest proces de executare pe 5-10-20 ani, cati vor fi necesari.

Intrebarea mea este - trebuie neaparat inchis un proces de executare la fiecare 12 luni? In baza carei legi? Nu pot insista cu cereri de staruinta la fiecare 5 luni (pentru a nu se perima)?


Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ionpauce , utilizator 15:54, 12 Mai 2017
Am inteles, va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie termen prescriptie datorii bancare alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Termenul executarii silite Krissia . Krissia . Daca in intervalul legal de 6 luni prevazut de codul de procedura civila ( nu mai stiu articolul ) nu s-a luat nici o masura pentru executarea silita si nu s-a ... (vezi toată discuția)
Executare dorinv dorinv speta: o executare silita. Cerea de executare facuta in 2003, executorul obtine incuviintarea executarii. Face poprire pe conturile debitorului. Intervin niste ... (vezi toată discuția)