avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Problema facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Problema facebook

Buna seara, as avea si eu o intrebare in legatura cu o problema care s.a ivit zilele trecute. Am primit tlf de la politie sa ma prezint la un domn procuror pentru audiere. Cand am ajuns acolo mi s.a adus la cunostinta ca sunt suspect de terorism din cauza unei postari pe care am facut.o pe facebook la adresa unui institut din romani si in urma unei plangeri depuse de acest institut impotriva mea. Acea postare a fost incadrata de procuror in legea 535/2004 art 33. Alin 1 lit e : instigare la fapte de terorism etc. La articolul 2 scrie ca pentru litera e pedeapsa este intre 5-10 ani. La prima audiere am refuzat sa dau p declaratie si a ramas sa mai merg odata. Intrebarea mea este: ce se poate intampla in continuare? Ma sfatuiti sa imi angajez un avocat?
Aveți în mod cert nevoie de avocat. Nu luați în glumă această plângere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce presupune calitatea de inculpat Roman85 Roman85 AM PRIMIT O CITATIE IN CARE SE SPUNE ASA SUNTETI CHEMAT LA CAMERA 34 POLITIA MUNICIPIULUI BRAILA BIROUL DE INVESTIGATII CRIMINALE IN CALITATE ... (vezi toată discuția)
Consum droguri de risc DerzelasDacul DerzelasDacul Bună ziua. In 2016 am fost citat intr.un dosar ca și martor. Am recunoscut consumul a 1.0 grame de cannabis și procurarea să cu titlu gratuit - deținere ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot feel4rap feel4rap Am primit o citatie de la DIICOT Ploiesti in data de 6.04.2016 si ca trebuia sa ma prezint pe 12.04.2016, eu sunt plecat din tara si astazi 18.04.2016 am aflat ... (vezi toată discuția)