avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare cheltuieli suspendare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare cheltuieli suspendare permis auto

Buna ziua,
As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a-mi recupera banii cheltuiti in timpul procesului castigat in instanta impotriva Politiei Rutiere ,pentru suspendare permisului auto ,pentru neacordare prioritate trecere pietoni ( amenda platita + onorariu avocat ).
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:15, 11 Mai 2017
pentru amenda faceti cerere de restituire catre entitatea in beneficiul careia ati platit.
in ceea ce priveste onorariul avocatial, daca nu l-ati cerut prin actiune va trebui sa deschideti un nou proces (si sa platiti taxa de timbru aferenta valorii pretinse).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda circulatie neacordare prioritate pieton pe trecere ReluC ReluC Mi-a fost suspendat permisul si voi primi PV prin posta pentru neacordare de prioritate pieton pe trecerea de pietoni. Masina politiei rutiere se deplasa in ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul de conducere, vreau să fac contestaţie Bashquet Bashquet Bună, Acum două zile am comis-o. Respectiv nu am acordat prioritate pietonilor, aflaţi pe trecerea de pietoni marcată. Îmi asum vina, dar procesul ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 30 zile catalinion84 catalinion84 Buna seara, Va rog sa imi spuneti si mie daca am primit amenda si suspendarea permisului pe o perioada de 30 zile ptr neacordare prioritate trecere pietoni ... (vezi toată discuția)