avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solicitare de la Anaf Antifrauda - persoana fizica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solicitare de la Anaf Antifrauda - persoana fizica

Buna ziua,
Am primit de la Anaf Antifrauda o scrisoare prin care ei imi cer sa le dau detalii despre achiztia unei masini second hand. Vor sa le dau tot cu amanunte, persoane, contacte, procedura, plata si sa atasez si documente.
Am cumparat masina anul trecut de la o firma care o importase in Romania. Firma respectiva mi-a pus la dispozitie toate actele necesare pt a inmatricula masina si n-am avut problema la inmatriculare. Firma era neplatitoare de TVA. Ei mi-au emis factura, eu le-am facut plata numerar (EURO) pentru ca doar asa au vrut.

Care e motivul pentru care vrea Anaf Antifrauda sa le dau aceste detalii? Risc ceva in acest caz eu?
Cel mai recent răspuns: astterx , utilizator 16:59, 22 Mai 2017
Si eu am primit azi acelasi tip de scrisoare de la anaf antifrauda. Probabil verifica la nivel national.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism din germania fara tva RazvanJAY RazvanJAY Buna ziua,vin cu o intrebare,as vrea sa achizitionez un autoturism din germania fara tva,am gasit o firma specializata in asta,la modul adica eu ma duc in ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie masini second hand balanescuadrian balanescuadrian O firma neplatitoare de TVA, daca cumpara masini second hand din Germania, pe care le revinde in Romania, ce obligatii are daca achizitiile sunt de la ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina germania misaaa misaaa revin din nou cu aceeasi speta: - PFA norma de venit ,prestari servicii intracomunitare, inregistrat in scopuri de TVA si inscris in ROI , am cod valid de ... (vezi toată discuția)