avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Incalzirea locuintei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Incalzirea locuintei

Daca locuiesc la bloc in asociatie de proprietari si eu am incalzire proprie adica centrla de apartament, in cazul in care se schimba tevile de incalzire care trec pe la mine prin apartament pentru a se incalzi celelalte apartamente dar de care eu nu am nevoie, legal eu trebuie sa platesc la aceasta lucrare de schimbare a tevilor adica a instalatiei de care beneficiaza ceilalt proprietari? va rog sa ma ajute cineva caci nu stiu ce sa fac.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:29, 23 Septembrie 2009
Nu trebuie sa platiti. Nu-i de-ajuns ca va fac mizerie in casa?
Exista o lege sau un act normativ cu care ma pot justifica in fata administratorului ca nu sunt oblidat sa particip financiar la aceasta actiune de schimbare a coloanelor de incalzire?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2009
Radu Marchis, utilizator
Totusi de ce nu incercati problema invers, adica daca exista vreun act nominativ prin care administratorul sa se justifice in fata dumneavoastra ca sunteti obligat sa aderiti la un serviciu de care nu aveti folosinta si in plus sa va pierdeti timpul dv.. poate e mai usor . Ziceam si eu o idee.! mult suces
Dincolo de ce ni se intampla e bine sa vedem, de ce ni se intampla asta? Pentru ca traim intr-un loc unde altfel era proiectata conlocuirea. Plecand de aici putem intelege, omeneste, pe cei din jur. Totul, pana la un punct.

In virtutea a celor spuse mai sus pot accepta ca tevile trebuie sa treaca pe undeva si acel loc e apartamentul/proprietatea meu/mea, dar acest lucru e un favor acordat vecinilor, nu o obligatie. De aici si pana la a trebui sa platesc eu inlocuirea tevilor e cale lunga...
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drept legal am de a da în judecatã sau la poliție pe vecina ... Claudiutiberiu Claudiutiberiu Ce drept legal am de a Da în judecatã sau la poliție pe vecina de deasupra care şi a tãiat țevile de încãlzire de pe coloanã. Ea are centralã eu nu ... (vezi toată discuția)
Inlocuire tevi caldura poparlan poparlan buna dimineata in bloc au fost inlocuite coloanele (tevile) de alimentare cu agent termic (tur/retur) a apartamentelor, precum si instalatia din ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea coloanelor de caldura ContSters63003 ContSters63003 buna ziua! am si eu o problema, pe care nu stiu cum s-o rezolv. locuiesc intr-un bloc de 4 ani. blocul este vechi, are vreo 35 de ani. la baie nu ... (vezi toată discuția)