Buna ziua,
am nevoie tare mult de un sfat avizat pe acest domeniu, pentru ca sunt intr-o situatie extrem de complicata:
am fost director financiar contabil la un spital timp de 3 ani, la acel moment am dat concurs si mi s-a facut un contract de administrare pe o perioada de 3 ani,, dar si un contract de munca pe perioada nedeterminata pe functia de economist la compartimentul administrativ , rezarvandu-se acest post pentru mine, in statul de functii aprobat anual de ordonatorul ierarhic superior. Acum s-a schimbat conducerea, contractul de administrare ca director financiar s-a incheiat ( au trecut cei 3 ani) , mi s-a dat o fisa de post de noua conducere pe postul de economist si cu toate acestea , vor sa ma concedieze anuland contractul pe perioada nedeterminata pe care il am . Ce credeti ca pot sa fac ? Va multumesc foarte mult
1. Concedierea este o situatie, iar anularea unui c.i.m. este alta situatie.
2. Concedierea poate fi dispusă pentru motive care ţin de persoana salariatului sau pentru motive care nu ţin de persoana salariatului.
3. Salariatul concediat poate contesta decizia de concediere la Tribunalul in raza caruia domiciliaza sau are locul de munca :
- in termen de 30 de zile calendaristice de la data în care s-a comunicat decizia de desfacere disciplinară a c.i.m.;
- in termen de 45 de zile calendaristice de la data în care s-a comunicat decizia de incetare a c.i.m. , pentru celelalte situatii de concediere.
Va multumesc . Daca va rog, nu imi dati niste date si cu privire la conditiile in care se poate face anularea unui c.i.m pe perioada nedeterminata?
O zi buna