avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere contract de munca

Buna ziua,
am nevoie tare mult de un sfat avizat pe acest domeniu, pentru ca sunt intr-o situatie extrem de complicata:
am fost director financiar contabil la un spital timp de 3 ani, la acel moment am dat concurs si mi s-a facut un contract de administrare pe o perioada de 3 ani,, dar si un contract de munca pe perioada nedeterminata pe functia de economist la compartimentul administrativ , rezarvandu-se acest post pentru mine, in statul de functii aprobat anual de ordonatorul ierarhic superior. Acum s-a schimbat conducerea, contractul de administrare ca director financiar s-a incheiat ( au trecut cei 3 ani) , mi s-a dat o fisa de post de noua conducere pe postul de economist si cu toate acestea , vor sa ma concedieze anuland contractul pe perioada nedeterminata pe care il am . Ce credeti ca pot sa fac ? Va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: ContSters429673 , utilizator 17:53, 13 Mai 2017
1. Concedierea este o situatie, iar anularea unui c.i.m. este alta situatie.

2. Concedierea poate fi dispusă pentru motive care ţin de persoana salariatului sau pentru motive care nu ţin de persoana salariatului.

3. Salariatul concediat poate contesta decizia de concediere la Tribunalul in raza caruia domiciliaza sau are locul de munca :
- in termen de 30 de zile calendaristice de la data în care s-a comunicat decizia de desfacere disciplinară a c.i.m.;

- in termen de 45 de zile calendaristice de la data în care s-a comunicat decizia de incetare a c.i.m. , pentru celelalte situatii de concediere.
Va multumesc . Daca va rog, nu imi dati niste date si cu privire la conditiile in care se poate face anularea unui c.i.m pe perioada nedeterminata?
O zi buna
Este foarte mult de scris referitor la nulitatea unui c.i.m. Nulitate poate fi relativa sau absoluta.

Unul din motivele de nulitate a c.i.m., prevazut de Codul Muncii - art.27 - este lipsa certificatului medical la angajare.

Efectele nulitatii c.i.m.si modul de constatare a acesteia le gasiti reglementate in art.57 C.mun.
Va multumesc foarte mult
O zi placuta va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incompleta? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Aceasta este decizia de desfacere a contractului de munca pe care am primit-o ieri.Ce sanse credeti ca as avea intr-un eventual proces?Trebuie sa mai primesc ... (vezi toată discuția)
Etape restructurare post emillius emillius Buna ziua, Care sunt etapele restructurarii/desfiintarii unui post pe o anumita zona care nu merge si care va fi impartita altor oameni existenti deja in ... (vezi toată discuția)
Concediere in baza articolului 61 litera d, legea 53 . 2003 Fatima Fatima Buna ziua, Am o cunostinta care a primit in data de 04.02.2013 Instiintare scrisa de incetare a contractului de munca din care reiese ca s-a incheiat ... (vezi toată discuția)