avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna ziua am si eu o intrebare: daca am 8 luni la o firma si vor sa ma dea afara am dreptul la somaj? eu nam mai lucrat din 2015 si nu stiu daca am drept la somaj asa
Cel mai recent răspuns: ciubotarudan , utilizator 10:49, 13 Mai 2017
Trebuie minim 12 luni stagiu de cotizare in ultimii doi ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca indeplinesc conditiile pentru a beneficia de indemnizatie de somaj danrada2003 danrada2003 momentan lucrez ca agent vanzari insa se fac restructurari:((. Am lucrat 8 luni la o firma de distributie de materiale de constructii si acum lucrez de 8 luni ... (vezi toată discuția)
Un sfat! camelia21 camelia21 Buna ziua! Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat!Am lucrat pina sapt trecuta la o firma timp de 1 an,am platitite toate taxele la stat,de sapt asta mam ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj contract partial munca 12 ani si 8 luni norma intreaga ykyb27 ykyb27 Buna seara, am lucrat 8 luni cu norma intreaga, 8 ore/zi, iar restul de 16 luni cu norma partiala de 2 ore/zi, am o vechime neintrerupta de 12 ani. Pot ... (vezi toată discuția)