avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere moștenire

Buna seara ! Bunica mea a decedat detine casa si terenuri avea 3 copii doua fete plus taicamiu care si el e decedat vreau sa dzbat mostenirea si o sora dea lui tata nu vrea pot merge în instanță?
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 00:31, 14 Mai 2017
Da, numai la instanta puteti in acest caz.
Buna seara!
Musai in instanta. Inarmati-va cu rabdare. Daca va permiteti, analizati posibilitatea de a contracta un avocat. Sunt cateva hopuri si v-ar fi de folos, doar ce am trecut printr-un proces asemanator...

Numai de bine!
MEG

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea unui certificat de mostenitor axinte axinte As dori putin ajutor cu urmatoarea situatie: In 2004 a fost dezbatuta simultan succesiunea dupa bunicul meu (care a decedat primul) si sotia dansului (de fapt ... (vezi toată discuția)
Succesiune intarziata gabriela_ruta@yahoo.com gabriela_ruta@yahoo.com Succesiune intarziata Mama tatalui meu cu fratele ei n-au facut succesiune dupa parinti, toti sunt acum decedati, inclusiv tata. Daca am actele doveditoare ... (vezi toată discuția)
Mostenire VictorP03 VictorP03 Casa este pe numele bunicului care este decedat iar bunica traieste. Ei au 2 copii o fata si un baiat. Eu sunt baiatul tatalui unde am locuit in casa cu bunica ... (vezi toată discuția)