avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere moștenire

Buna seara ! Bunica mea a decedat detine casa si terenuri avea 3 copii doua fete plus taicamiu care si el e decedat vreau sa dzbat mostenirea si o sora dea lui tata nu vrea pot merge în instanță?
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 00:31, 14 Mai 2017
Da, numai la instanta puteti in acest caz.
Buna seara!
Musai in instanta. Inarmati-va cu rabdare. Daca va permiteti, analizati posibilitatea de a contracta un avocat. Sunt cateva hopuri si v-ar fi de folos, doar ce am trecut printr-un proces asemanator...

Numai de bine!
MEG

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea unui certificat de mostenitor axinte axinte As dori putin ajutor cu urmatoarea situatie: In 2004 a fost dezbatuta simultan succesiunea dupa bunicul meu (care a decedat primul) si sotia dansului (de fapt ... (vezi toată discuția)
Mostenire VictorP03 VictorP03 Casa este pe numele bunicului care este decedat iar bunica traieste. Ei au 2 copii o fata si un baiat. Eu sunt baiatul tatalui unde am locuit in casa cu bunica ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? dienusa dienusa ma confrunt cu o problema si nu stiu ce sa fac...In 1926 bunicii au cumparat terenuri,am cf-uri numai pe o parte din ele inclusiv pe casa ,curte si gradina.Ei ... (vezi toată discuția)