Buna ziua,sotia mea a introdus la Judecatorie cererea de divort dupa 20 de ani de la cununia civila.Mentionez ca eu nu sant de acord cu divortul.De la inceputul casniciei locuim impreuna cu cei 2 copii majori intr-o casa al carei proprietar este socrul meu.Dupa incheierea procesului de divort am dreptul sa locuiesc in continuare in aceasta casa sau voi fii obligat de instanta sa parasesc domiciliul.Mentionez ca nu am in proprietate alt imobil si nu am nici posibilitatea sa locuiesc cu chirie din motive financiare. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri....!
As avea dreptul ca dupa mai bine de 20 de ani de casnicie sa pot sa locuiesc intr-o camera a imobilului,tinind cont ca locuinta este in proprietatea socrului meu,dar eu am platit facturile la utilitati,am chiar si pozitie de rol la primarie unde figurez cu aceasta casa de locuit si am adus imbunatatiri acesteia...?
Divort
iulianbi
Dupa 14 ani,impinsa de familie,sotia mea a decis sa divorteze.Cum inca mai cred ca exista o sansa,i-am spus ca nu sunt de acord cu asta.Mi-a luat ... (vezi toată discuția)