avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Seful imi solicita demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Seful imi solicita demisia

Buna ziua,

Am intampinat o problema mai ciudata.Seful imi solicita demisia printrun mesaj, sambata seara la ora 20:00.
E drept ca evenimentele din casrul firmei au dus la decizii nenumarate de a pleca, din partea mea si a altor colege.
Nu stiu ce sa fac in astfel de situatii.Sunt convinsa ca o sa ma oblige in diverse moduri sa fac ceea ce vrea el.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Bunea Ancuta , utilizator 11:39, 15 Mai 2017
Nimeni nu va poate obliga sa va dati demisia. Daca doreste sa va concedieze trebuie sa respecte prevederile Codului Muncii. Intre timp, dvs. trebuie sa va faceti treaba conform fisei postului. Totodata puteti sesiza si ITM. Decizia de concediere se poate contesta la Tribunal. Este indicat sa pastrati si SMS-ul primit.
Multumesc.Nici fisa postului nu este una destul de bine delimitata.
Mi-a fost inmanata de aproximativ doua luni cu data trecuta jos ca fiind 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post intocmita fara a se tine cont de activitatea specifica a postului szigi szigi Buna ziua! Prin reorganizare, functia de sef birou pe care am detinut-o, s-a desfintat. Am fost trecut pe functie de executie. Pana aici nu este nici o ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara Crystynika Crystynika Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot concedia disciplinar muncitorii care si-au dat demisia in grup, nu s-au prezentat la munca in preaviz si mi-au ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog sa ma informati cu privire la urmatorul aspect, ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara, Va rog sa ma informati cu privire la urmatorul aspect, legat de Codul Muncii : In fapt am fost hartuita moral la locul de munca in mod ... (vezi toată discuția)