In fapt concedierea mea a fost verbala, nu am primit in scris decizia concedierii mele cu art.65 Codul Muncii , desfiintarea postului.
Intrebarea principala este:
in cazul de speta, datorita hartuirii constante si repetitive la locul de munca, dupa cum am explicat in detaliu si mai ales concedierii verbale , motivatia fiind desfiintarea postului ( inregistrare audio ca proba), este evidenta motivatia neprezentarii mele in perioada de preaviz .si nu inteleg de ce sunt considerate absente nemotivate , din moment ce angajatorul a dorit unilateral indepartarea mea din firma pe loc
Ce lege in vigoare poate obliga un salariat care este hartuit la locul de munca , caruia i se incalca dreptul la demnitate la locul de munca sa se prezinte in continuare in perioada de preaviz, repet in cazul Concedierii cu art.65 desfiintarea postului ?.
Demisia fara preaviz in cazul meu, nu ar coincide cu realitatea, deoarece angajatorul in mod unilateral si-a exprimat vointa de a ma concedia ad hoc.
Cornel Vasile a scris:
Rebecca50 a scris:
....mentionez ca obligatiile din contractul ind.munca nu au fost respectate .
.....
In acest caz, erau incidente prevederile art.81 alin.8 C.mun. - demisie fara preaviz.