avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM per. determinata incetat, medical care depaseste ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM per. determinata incetat, medical care depaseste perioada

Buna ziua.
Am avut un salariat al carui contract de munca a incetat pe 08.05 fiind pe durata determinata. In ultima saptamana de contract nu a mai venit la munca, nu a raspuns la telefon, l-am pontat ca absent. I-am incetat contractul, intocmit decizie, adeverinta vechime, adeverinta cass, nota lichidare etc.
Azi a venit cu un medical pana pe data de 12.05. inclusiv.
Nu il pot refuza nu-i asa?
Dar ce fac cu raportarea din Revisal?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Mirela Savulescu , utilizator 16:42, 15 Mai 2017
Atentie mare la art 56. - (2) din Codul Muncii, este vorba de momentul cand intocmim si comunicam decizia de incetare:
Art. 56. - (2) Pentru situaţiile prevăzute la alin. (1) lit. c) - j) , constatarea cazului de încetare de drept a contractului individual de muncă se face în termen de 5 zile lucrătoare de la intervenirea acestuia, în scris, prin decizie a angajatorului, şi se comunică persoanelor aflate în situaţiile respective în termen de 5 zile lucrătoare.
Da. Multumesc. Le-am trimis prin posta cu confirmare de primire. Probabil de aceea a venit azi la serviciu :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incetare cim pt. pensionare limita varsta elam elam buna ziua! Am un salariat care vrea sa iasa la pensie limita varsta incepand cu data de 01 august 2011. A fost la Casa de Pensii cu cartea de munca si adev. ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioda determinata- concediu medical simona.elisa simona.elisa Buna ziua, am o salariata angajata pe o perioada determinata de 2 luni. SI-a fracturat mana si are concediu medical, iar ei ii expira contractul? Cum trebuie ... (vezi toată discuția)
C.i.m. pe durata determinata si concediul medical crocolina3 crocolina3 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Sunt angajat cu un contract pe perioada determinata de 3 luni(se incheie pe 13 octombrie 2016).Din cauza unor ... (vezi toată discuția)