avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Conducator al locului de munca.
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Conducator al locului de munca.

Intr-o institutie cu peste 250 de angajati, unde este organizat serviciu intern, conducatorul locului de munca care efectueaza instruirea la locul de munca trebuie sa aiba curs de ssm?
Cel mai recent răspuns: Mihai Cochior , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:50, 16 Mai 2017
Nu. Nu trebuie.
Bună ziua!

Ca o completare generală. conducătorul locului de muncă nu este obligat în nicio situație să dețină curs în domeniul SSM, cu excepția administratorului care își asumă atribuțiile în domeniul SSM (care este, în acest caz, și conducător al locului de muncă), pentru societățile cu maxim 9 lucrători, în condițiile art. 16 din Norme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instruire periodica - lucrator desemnat bngabriel bngabriel Cine poate face instruirea periodica pentru o persoana cu atributii de lucrator desemnat. (vezi toată discuția)
Situatii de urgenta mummy mummy Sunt desemnata prin decizie lucrator desemnat ssm la o institutie publica ce are un numar de peste 150 de angajati.Mentionez ca am cursuri de specialitate in ... (vezi toată discuția)
Semnare fise ssm seby14 seby14 Buna ziua, Am curs SSM 80 ore. Pot semna fisele de instruire SSM ca si [b]persoana care efectueaza instruirea[/b]? Mentionez ca alte persoane sunt ... (vezi toată discuția)