avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont gol
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont gol

Buna ziua,

Acum aprox. 1 an mi-a venit o poprire pe un cont bancar, singurul pe care il aveam la momentul respectiv, pentru o amenda de circulatie. Contul era gol, si, am observat recent ca nu mai am acces la internet banking.

Sunt plecat de 4 ani, cam tot de 4 ani este si amenda (platita a doua zi de altfel, insa nu am dus dovada etc.) si nu nu voi mai avea treaba in tara, insa trebuie sa devin asociat intr-un SRL care se va infiinta si vreau sa intreb daca firma va avea probleme din cauza mea.

Iar daca, ipotetic, as deschide un alt cont bancar - voi da de o alta poprire?

Multumesc in avans.
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2017
alivis789, utilizator
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 09:37, 17 Mai 2017
@Zoya - Multumesc pentru informatii. Tocmai am scotocit si am gasit PV al amenzii si chitanta de la posta unde am platit-o. La care institutie ineficienta trebuie sa ma duc prima oara cu acestea?

@trandafir2 - Suma nu este mare, era 250 lei cand a venit poprirea, insa, fiind plecat, nu m-a deranjat aberatia.
la ANAF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont- pt neplata impozit finante lucaamval lucaamval Buna ziua, Am primit înștiințarea de la banca ca mi-a fost poprit contul pt neplata impozitului pe profit pt un PFA. Valoarea poprita este ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont duta4444 duta4444 Am fost plecat din tara, iar la intoarcere am constatat ca am poprire pe un cont bancar, de altfel si singurul cont pe care il am. Contul era gol, iar la o ... (vezi toată discuția)
Poprire cont persoane juridica anaf Ana84maria08 Ana84maria08 Buna ziua Am un cont deschis la banca care este poprit cu o suma ce nu mi mai permite sa continui activitatea. Daca fac un alt cont la alta banca ,mi se va ... (vezi toată discuția)