avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se poate obtine un inscris de reabilitare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se poate obtine un inscris de reabilitare?

Buna ziua. Un individ este in inchisoare. Ii trebuie pentru a constituie dosarul la comisia de liberare , printre altele, si REABILITAREA. Cum se poate obtine aceasta de la instanta de judecata? Cu ocerere la arhiva? Unde? La curtea de Apel? La judecatorie ? Imi poate spune cineva care este procedura de obtinere?
Cel mai recent răspuns: cezarad , utilizator 10:08, 16 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita baloghjoe baloghjoe Bun Ziua Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva ar fii super. Am inaintat un dosar de executare pentru recuperare mobil. Executorul judecatoresc ... (vezi toată discuția)
Model cerere catre angajator.... eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu procedurile pe care trebuie sa le urmez,de punere in aplicare a unei sentinte definitive-a Curtii de Apel,a unui litigiu de ... (vezi toată discuția)
Termen recurs RobertSD RobertSD In luna iunie am fost achitat in cadrul unui proces pentru OUG 195. Parchetul de pe langa judecatorie a facut recurs in teremen de 10 zile de la solutionare. ... (vezi toată discuția)