Ai si tu dreptate, Bogdan. Dar se aplica doar in cazul in care a fost intr'adevar macar un dram de dragoste intre parti. Daca insa, din pacate, la una dintre parti a fost , poate , doar interes, atunci, chiar nu mai e nimic de facut, desi, cum spune anamaria,a facut tot posibilul ca sa'si salveze casnicia.
Anamaria , si eu sunt divortata, insa nu a trebuit sa umblu eu ca sa platesc vreo taxa,nici ptr divort,nici ptr partaj.Nu fie cu suparare ptr d'nele si d'nii avocati,insa, dumnealor isi primesc onorariul,uneori destul de piperat,atunci sa'si faca treaba ca lumea, pana la sfarsit.D'na avocat pe care ati angajat'o, ar fi trebuit sa se ocupe de tot si nu sa va trimita pe dv, care habar nu aveti pe unde trebuie sa umblati ca sa rezolvati problemele cu taxele. Avocatii se lovesc de astea in fiecare zi,de nu stiu cate ori pe zi,poate, ptr ca asta le e meseria,noi , insa, nu.O data in viata, poate. Bafta
Doamna Spiridon, poate cand ati divortat dvs nu a fost nevoie ca sa alergati pentru a achita taxa de timbru. Intre timp lucrurile s-au complicat in ceea ce priveste achitarea taxei de timbru. Aceasta, conform noilor reglementari, trebuie sa fie achitata la domiciliul persoanei fizice (n.b. si nu la domiciliul avocatului). Asta pe de o parte. Pe de alta parte, clientul nu ii achita un onorariu avocatului pentru ca sa alerge si sa plateasca taxe de timbru. Avocatul are alta menire. Avocatul nu are "meseria" sa plateasca taxe de timbru, asa cum reiese din mesajul dvs.