avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Buna ziua.
Sunt casatorit de 20 ani. Acum 2 ani in mai 2015 am aflat ca sotia ma inşela cu un alt bărbat. Dupa o cearta si mai multe discutii mam hotarat sa o ert si sa ne continuam viata mai departe de dragu copilului. Nu a fost sa fie au aparut certuri si ultima oara cand am surprinso uitanduse dupa respectivu amant neam despartit in mai 2016. In noiembrie 2016 neam impacat si am hotarat sa luam viata de la capat. Dupa numai doua luni a inceput sa ma evite sa caute motive de cearta respinganduma si spunea meru ca nu ne mai potrivim si ca ea nu ma mai vrea. Acum 2 saptamani sia facut bagaju si a plecat in bucuresti.iam propus sa divortam la primarie dar nu vrea.
Ce pot face in situatia de fata?
Daca cer divort in tribunal si sotia nu este de acord sau nu vrea sa se prezinte cum as putea face?
Daca iau legatura cu un avocat pot rezolva ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters429915 , utilizator 15:17, 16 Mai 2017
Bună ziua. Prezenta soției jn instanta nu este obligatorie, divorțul se poate pronunța și în lipsa dânsei. Contactați un avocat.
Daca luati legatura cu avocat divortati cat se poate de rapid.
Daca a parasit domiciliul conjugal aveti motiv de divort.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu conjugal GeorgeHans GeorgeHans Sotia mea a parasit domiciliul conjugal impreuna cu fetita mea de numai 5 luni...a luat tot ce era al ei din casa,a luat lucruri de ale mele primite de la ... (vezi toată discuția)
Termen de valabilitate a unei declaratii pe propria raspundere..... Sufletdecaine Sufletdecaine Tineri casatoriti cu un copil de 5 ani. Sotia paraseste domiciliul conjugal si se muta la amant. Sotul introduce divort, vazand ca lucrurile merg in ... (vezi toată discuția)
Pentru parasirea domiciliului conjugal de catre sotie radu ion radu ion ce pot face in situatia de fata sotia mea a parasit domiciliul conjugal?as dori sa divortez pot pune ca acuzatie aceasta fapta (vezi toată discuția)