avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu victime

Bună ziua, am și eu o întrebare- in cazul unui accident cu victime în cazul acesta accidentarea unui pieton pe trecerea de pietoni Poliția este sau nu obligata sa înceapă urmărirea penală a șoferului, și dacă acesta ar trebui sa aibă dreptul la obținerea unei dovezi pt a circula cu autovehiculul in continuare.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 10:11, 17 Mai 2017
In cazul accidentelor de circulati cu victima se deschide dosar penal. Chiar daca pietonul a traversat strada pe marcajul pietonal trebuie analizat daca conducatorul autovehiculului avea posibilitatea sa evite producerea accidentului.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto, traversare prin loc nepermis Marian2500 Marian2500 Bună seara, acum un an jumate in timp ce circulam regulamentar am accidentat o persoana cu handicap care traversa seara prin loc nepermis cu o roaba. Am fost ... (vezi toată discuția)
Am accidentat un pieton pe trecerea pietonală Marius1e Marius1e Buna ziua. Am lovit un pieton pe trecerea pietonală, din cauza vizibilității reduse provocate de ploaia torentiala ,viteza nu am avut max 25km/ora plus ca ... (vezi toată discuția)
Accident rutier mortal dodo2009 dodo2009 Buna ziua Va expun cazul unui prieten si va rugam sa ne ajutati cu raspunsuri. Ruda prietenului meu a fost accidentata mortal cand traversa strada. Politia ... (vezi toată discuția)