avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de indreptare erori materiale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de indreptare erori materiale

Cand este bine sa se faca cerere de indreptare a erorilor materiale din sentinta civila de fond? Inainte de judecarea recursului sau dupa judecarea recursului? Neindreptarea erorilor inainte de recurs poate afecta decizia instantei de recurs?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Mai 2017
marianaflore, utilizator
Cel mai recent răspuns: marianaflore , utilizator 22:45, 17 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pt. indreptare erori materiale? cris_deo cris_deo Buna ziua. Am primit o decizie civila ca urmare a judecarii unei actiuni in instanta. In incheierea acestei decizii am obsrervat ca atat numele meu cat si ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala ariciu453 ariciu453 buna ziua, am castigat un proces in stadiu de fond in materie comerciala.cand am primit comunicarea hotararii am observat ca suma era mai mica.am depus in ... (vezi toată discuția)
Ce raspuns trebuie sa se dea unitatea la curtea de apel, ca sa nu piarda procesul ? oanaportar oanaportar -litigiu de munca. - la Curtea de Apel - pe rol se judeca: Cererea de Recurs, in timp ce - la instanta de fond - pe rol, s-a cerut sa se judece: 1.- o ... (vezi toată discuția)