avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reexaminare taxa timbru. Mai o plătesc până ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reexaminare taxa timbru. Mai o plătesc până primesc răspuns?

Daca am trimis pe fax cerere de reexaminare a taxei de timbru, o mai plătesc în termenul stabilit inițial-de 10 zile? nu am primit răspuns de la instanța, referitor la primirea cererii pe fax, nu cunosc procedura și nu vreau să îmi respingă actiunea. Ce sa fac? O achit așa cum a fost stabilit inițial, sau mai aștept răspuns? Am procedat corect daca am trimis cererea prin fax?-nu sunt din aceeași localitate unde este judecata cauza.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:38, 19 Mai 2017
verificati pe portalul instantelor daca a fost inregistrata cererea de reexaminare, sau telefonic la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reexaminare taxa timbru respinsa. nu am primit raspunsul acasa. ce fac? SHAMMY SHAMMY In data 11.05.2017 am solicitat prin fax si in termenul legal de 3 zile de la comunicarea adresei [b]reexaminarea unei taxe de timbru[/b]. Solicitarea am ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar eronata in minus seldom seldom Buna ziua, Azi mi-a venit o comunicare ca trebuie sa achit taxa judiciara de timbru 0 si am drept de contestatie in 3 zile, sub sanctiunea anularii ... (vezi toată discuția)
Probleme cu taxa timbru judiciar. danaa1 danaa1 Am avut un dosar pe rolul unei instanțe, am achitat taxa judiciar de timbru in cuantum de 100 lei pentru daune morale conf. art. 7 din OUG 80/2013. Procesul ... (vezi toată discuția)