avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratie bloc

Suntem asociacie de proprietari, nu avem presedinte ales iar administratora nu are CIM incheiat, chitantele sunt obisnuite, fara adresa si CIF sau CUI, cât de valabile sunt? Se refuză incheierea CIM, iar mai nou sumele destinate adm+femeia de serviciu nu mai sunt trecute pe lista de plati-dandu-le banii in mână, cât de legal este?
Cel mai recent răspuns: dan_crihan , utilizator 21:02, 19 Mai 2017
e haos la dumneavostra ...
Cui ne putem adresa?
Va puteti adresa doar proprietarilor si constituiti un comitet executiv, cu un presedinte, incheiati contract de munca pentru administrator, care se vede ca este si contabil si casier si implicit gestionar (de fonduri banesti).
Daca nu vreti un administrator, exista la primarie acest serviciu, va poate face contabilitatea si casieria, dar de treburile gospodaresti tot proprietarii prin comitetul executiv sunt responsabili.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare administrator bloc irinastnciu irinastnciu Exista posibilitatea infiintarii unei asociatie de scara? Datorita unor mari nemultumiri referitoare la acuala administratora de bloc care zice dansa este si ... (vezi toată discuția)
Incalcari legislatie Damiana64 Damiana64 As dori să depun o plangere penală împotriva administratorului unei Asoc.de proprietari pentru incalcari cu bună știință a legii 230/2007,de mai multi ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat courvoisier courvoisier Daca presedintele asociatiei de proprietari reprezinta asociatia in relatii cu terti, are respontabilitati conform legii (\'\'raspunde...\\") cum poate fi tras ... (vezi toată discuția)