ynocentta a scris:
Daca intentionati sa promovati actiune in instanta impotriva administratorului de imobil, in calitate de membru proprietar, va sfatuiesc sa va retineti de la astfel de demers, nu de alta dar garantat veti beneficia de solutie defavorabilă din partea instantei de judecată.
Fraza aceasta e antologică și deja ne pune pe gânduri pe toți: „vă sfătuiesc să vă rețineți de la astfel de demers, nu de alta dar garantat
veți beneficia de soluție defavorabilă din partea instanței de judecată.” Sper că ați glumit ... nu pot crede să fi spus chiar dvs. o așa aberație.
Dvs. știți dinainte că Instanțele dau dreptate din start oricărei Asociații în procesele cu proprietarii ? Doar am spus aici că numai noi (soț și soție) am câștigat minim 2 procese cu șefii Asociației noastre, care au avut și 4 avocați, iar noi, niciunul !
Eu nu vă înțeleg pe cei care-i sfătuiți greșit pe proprietarii care au găsit abuzuri și ilegalități ale șefilor unei Asociații, să nu-i dea în judecată dacă au probe clare de eludări de legi ale acestora ?
De-asta am ajuns ca țară pe ultimele locuri, pentru că lăsăm să fim furați de niște incompetenți (mă refer la cei care conduc Asociațiile după propriile legi, înșelând și mințind proprietarii).
Gândiți-vă că sunt unii șefi de Asociații care prin abuzurile lor păgubesc chiar și sute de familii dintr-o Asociație mare, cum e a noastră.
Sper că în ultima postare Damiana v-a arătat motivul pentru care acea administratoare ar trebui să fie dată urgent în judecată !
Din ce văd, aceasta e și președintă, și casieră, și contabilă ... n-o fi și femeie de serviciu, cumva ?
Ynocentta, dacă dvs. ați avea o asemenea persoană care vă manageriază Asociația, ați lăsa-o să vă jecmănească în continuare, fără a face măcar o plângere la Poliție sau Primărie, pentru a se intra în legalitate ?
Apropo de acea „tovarășă” administratoare, dacă are în Asociație un mare datornic, cum face să-l dea în judecată, știind că nu e președinte sau membru în Comitetul Executiv ? Dacă l-ar da în judecată, ar pierde sigur, pentru că s-ar invoca
Lipsa Calității Procesuale Active a acestei persoane dubioase care deține toate funcțiile în acea Asociație.